Crêpe zalm roomkaas
1 persoon
Voor de hartige lunch.Ingrediënten / Benodigdheden
Crêpe
- 200 ml beslag gemaakt met Koopmans Professioneel Crepemix compleet
Vulling
- 50 gr Roomkaas bieslook
- 20 Spinazie groot (10 st)
- 20 gr Haricots verts (10 st)
- 25 gr Gerookte zalm reepjes
- 5 gr Rood of wit ui ringen
- 10 gr Kappertjes
Tip!
Bekijk ook onze variatietips voor crêpesBereidingswijze
Bakken crêpe
- Verwarm de elektrische crêpeplaat minimaal 30 minuten voor op 220°C.
- Vet de crêpeplaat voor gebruik in met bakspray en laat dit heet worden.
- Giet circa 200 ml beslag op de crêpeplaat en verdeel dit met een crêpespatel over de gehele crêpeplaat.
- Bak de crêpes aan beide zijden goudbruin.
Vullen crêpe
- Beleg enkel de bovenste helft van de crêpe met de ingrediënten
- Verdeel de Roomkaas bieslook
- Vervolgens bedekken met spinazie
- Verdeel Haricots verst en gerookte zalm reepjes
- Top af met ui ringen en kappertjes
- Rol de crêpe op en plaats hem in de verpakking