Professioneel Crêpes bakken
Starten met CRÊPES
De crêpe is de flinterdunne Franse variant van de Nederlandse pannenkoek. Ze worden vaak gegeten met een heerlijke topping, zoals Nutella®, kaneelsuiker, fruit of met een hartig beleg. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Wil je weten hoe je de beste crêpes kunt maken in jouw horecazaak? Of ben je benieuwd naar de nieuwste trends als het gaat om crêpes? Bekijk het snel!
Het voordeel van Koopmans Professioneel Crêpemix Compleet
Wil je starten met crêpes op jouw menukaart? Of wil je beginnen met een crêperie, foodtruck of mobiel verkooppunt van crêpes? Met de Crêpemix compleet van Koopmans Professioneel kan iedereen eenvoudig professioneel crêpes bakken! De Koopmans Professioneel Crêpemix compleet is een kant-en-klaar crêpe beslag: een mix voor crêpes waar je alleen nog zelf water aan hoeft toe te voegen.
Het voordeel van de Koopmans Professioneel Crêpemix ten opzichte van reguliere pannenkoekmix is dat het crêpesbeslag wat dikker is in de beslagkom. Eenmaal op de crêpesplaat laat het crêpebeslag zich mooi dun verspreiden of draaien over de plaat. Dit is ideaal om flensjes of flinterdunne crêpes te bakken!
Zo maak je de lekkerste professionele crêpes
- Mix 1000 gram crêpesmix met 1800 ml water
- Verwarm de crêpeplaat tot 225-230°C
- Vet de plaat in met bakspray of olie
- Giet 125 ml crêpebeslag op de crêpeplaat
- Verspreid het crêpebeslag met een verdeler of rateau in een ronddraaiende beweging tot een mooie dunne crêpe