Pannenkoeken
ALLES OVER PROFESSIONEEL PANNENKOEKEN BAKKEN!
Wil jij professioneel pannenkoeken gaan bakken of heb jij pannenkoeken al op je menukaart staan? Op deze pagina lees je als horecaprofessional alles op het gebied van professioneel pannenkoeken bakken. Of je nu een pannenkoekenhuis wilt starten, wilt weten hoe je de beste pannenkoeken bakt op een pannenkoeken carrousel, hoe je professionele pannenkoekmix maakt of op zoek bent naar inspiratierecepten voor pannenkoeken op je menu. Je leest hier alles over pannenkoeken bakken met de pannenkoekmix van Koopmans Professioneel!
De populariteit van de pannenkoek
De pannenkoek is misschien wel een van de meest traditionele gerechten in de Nederlandse horeca. Pannenkoeken zijn eenvoudig te bereiden met de Koopmans pannenkoekmix voor de horeca, zijn kostenefficiënt en hebben een hoog rendement én zijn ook nog eens erg lekker! Met pannenkoekenbeslag kun je eindeloos variëren: serveer in jouw horecazaak klassieke zoete pannenkoeken met stroop, poedersuiker of jam, of voeg hartige pannenkoeken toe aan je menukaart, zoals een boerenpannenkoek.
Naast pannenkoeken kennen we in Nederland ook een aantal varianten, zoals flensjes, crêpes, American Pancakes en poffertjes.