American Pancakes
American Pancakes voor de horecaprofessional
Pancakes hebben terecht hun plek veroverd aan tafel. Met hun luchtige textuur en eindeloze variatiemogelijkheden, is dit voor veel horecaprofessionals een vast gerecht op de menukaart geworden. In vergelijking met de Nederlandse pannenkoeken zijn American Pancakes dik, licht en hebben ze een fluffy structuur. Pancakes zijn enorm veelzijdig inzetbaar, ongeacht de gelegenheid: van ontbijtbuffet tot dessert.
Naast de klassieke variant kun je gemakkelijk experimenteren met verschillende smaakcombinaties en toppings. Serveer de American pancakes met een scheutje ahornsiroop of poedersuiker, of laat je creativiteit de vrije loop en varieer met andere toevoegingen en toppings zoals vers fruit, chocoladesnippers en slagroom of hartige pancakes met gerookte zalm, roomkaas en kappertjes
American pancakes maken
Snel bij je gast op tafel
Voor nóg meer efficiëntie in je keuken zijn er de kant-en-klare American pancakes van Koopmans Professioneel. Warm de pancakes 7 minuten op in een voorverwarmde oven en vul in een mum van tijd je ontbijt- of brunchbuffet bij.