Recepten / Convenience deeg / Desire frambozentaartje

Desire frambozentaartje

10 personen

Een gebakje met amandelspijs en banketbakkersroom.

Ingrediënten / Benodigdheden

Harde Wenerbodem & Harde Wenerkapje

Frambozencremeaux

Desire frambozentaartje

  • 10 Harde Wenerbodem met amandelroom
  • 10 Harde Wenerkapje Frambozencremeaux
  • 30 g per dessert
  • Verse frambozen 4 of 5 frambozen per dessert  

Bereidingswijze

Werkwijze Harde Wenerbodem

  • Meng het amandelspijs met de banketbakkersroom. Steek ronde plakjes harde wener uit en leg er twee op elkaar in een siliconen bolmatje. Vul af met de amandelroom
  • Bak de harde wenerbodem 12 minuten op 210°C

Werkwijze Harde Wenerkapje

  • Steek een rond plakje harde wener uit, even groot als de bodem. Steek hieruit diverse maten gaatjes. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld verschillende maten spuitmondjes
  • Leg het plakje op de bolle zijde van een bolmatje
  • Bak het kapje af in 15 minuten op 160°C

Werkwijze Frambozencremeaux

  • Breng de fruitpuree met de suiker aan de kook. Voeg dan de eieren toe. Deze binden tot 85°C
  • Voeg de boter en gelatine toe en laat de crèmeux afkoelen

Afwerking

  • De afgekoelde Harde Wenerbodems vullen met frambozencrèmeux. Op deze crèmeux verse frambozen leggen
  • Kapje van harde wener erop plaatsen. Tot slot decoreren naar eigen keuze 
Interessante producten

Harde Wenerdeeg

Product bekijken
Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je als horecaprofessional in voor de nieuwsbrief van Dr. Oetker Professional. Blijf op de hoogte van onze merken, de nieuwste producten en laat je inspireren door verschillende recepten.

Aanmelden

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.