Frambozen yoghurt-crêpe met witte chocolade
1 persoon
Een frisse crêpe met yoghurt en zomerfruitIngrediënten / Benodigdheden
Crêpe
- 200 ml beslag gemaakt met Koopmans Professioneel Crêpemix Compleet
Vulling
- 75 gram frambozen
- 1 halve perzik op siroop
- 150 gram Griekse yoghurt
- Alsa topping framboos
- Witte chocoladedruppels
Bereidingswijze
Bakken crêpe
- Bereid de crêpemix volgens recept
- Verwarm de elektrische crêpeplaat voor op 220°C
- Vet de crêpeplaat voor gebruik in met bakspray en laat dit heet worden
- Giet circa 200 ml beslag op de crêpeplaat en verdeel dit met een crêpespatel over de gehele crêpeplaat
- Bak de crêpe aan beide zijden goudbruin.
- Besmeer de helft van de crêpe met de Griekse yoghurt
- Snijd de perzik in partjes
- Verdeel de frambozen, perzikpartjes en witte chocoladedruppels over de yoghurt
- Top af met de frambozentopping
- Rol de crêpe op en plaats hem in de verpakking of vouw dubbel en serveer op een dessertbord