Crèpe Karamel-appel
1 persoon
Een zoete crêpe, lekker fris door de appel.Ingrediënten / Benodigdheden
Crêpe
- 200 ml beslag gemaakt met Koopmans Professioneel Crêpemix compleet
Vulling
- 1 appel naar keuze
- 100 gram Griekse yoghurt
- Karamelblokjes (1 el)
- Speculaasstukjes (1 el), of een speculaaskoekje om te verkruimelen
- Alsa karamel-zeezout topping
- Slagroom
Tip!
Probeer ook eens de Crêpe Strawberry CheesecakeBereidingswijze
Bakken crêpe
- Bereid de crêpemix volgens recept
- Verwarm de elektrische crêpeplaat voor op 220°C.
- Vet de crêpeplaat voor gebruik in met bakspray en laat dit heet worden.
- Giet circa 200 ml beslag op de crêpeplaat en verdeel dit met een crêpespatel over de gehele crêpeplaat.
- Bak de crêpe aan beide zijden goudbruin.
Vullen crêpe
- Besmeer de crêpe met de Griekse yoghurt
- Snijd de appel in plakjes en beleg de helft van de crêpe met appel.
- Verdeel de karamelblokjes en speculaasstukjes
- Top af met de karamelsaus en slagroom
- Rol de crêpe op en plaats hem in de verpakking