Crêpe chocoholic
1 persoon
Met heel veel chocolade.Ingrediënten / Benodigdheden
Crêpe
- 200 ml beslag gemaakt met Koopmans Professioneel Crêpemix compleet
Vulling
- 20 gr Nutella
- 35 gr Brownie in stukjes
- 10 gr Choco pop flakes (1 el)
- 5 gr Chocolade parels
- 8 gr After Eight (1 st)
Tip!
Bekijk ook de andere variatierecepten voor gevulde crêpesBereidingswijze
Bakken crêpe
- Verwarm de elektrische crêpeplaat minimaal 30 minuten voor op 220°C.
- Vet de crêpeplaat voor gebruik in met bakspray en laat dit heet worden.
- Giet circa 200 ml beslag op de crêpeplaat en verdeel dit met een crêpespatel over de gehele crêpeplaat.
- Bak de crêpes aan beide zijden goudbruin.
Vullen crêpe
- Beleg enkel de bovenste helft van de crêpe met de ingrediënten
- Verdeel de Nutella
- Vervolgens bedekken met de stukken brownie
- Breek de After Eight in vieren en verdeel
- Verdeel de choco pop flakes en chocolade parels
- Rol de crêpe op en plaats hem in de verpakking