Kristalpatentbloem 1 kg
- Hoog eiwitgehalte
Patentbloem maakt de meeste bakrecepten net wat luchtiger en lekkerder. Het hoge eiwitgehalte zorgt ervoor dat de gluten beter hun werk doen dan in normale tarwebloem. Dit maakt patentbloem de ideale keuze voor het bakken van brood en andere zoete en hartige deeggerechten. De Kristalpatentbloem van Koopmans Professioneel heeft een eiwitpercentage van 9,8%% en kan gebruikt worden voor talloze toepassingen.
Neem contact met ons opIngrediënten
TARWEBLOEM
Voedingswaarden
100 gram | |
Energie | 1447 kj |
Vetten | 1.1 gram |
Waarvan verzadigde vetzuren | 0.2 gram |
Koolhydraten | 71 gram |
Waarvan suikers | 0.5 gram |
Vezels | 4.1 gram |
Eiwitten | 9.8 gram |
Zout | 0 gram |